Ens proposem reunir totes les persones que comparteixin la idea que és necessari generar un punt d’inflexió a la política local, una nova etapa on tots hem de fer-nos protagonistes, capaços de mantenir un diàleg obert i integrador que posi per damunt de tot el bé comú.

Demanem l’adhesió de totes aquelles persones que vulguin participar directament en la definició del Projecte i en escollir les persones que s’encarregaran de representar-nos a l’Ajuntament, mitjançant primàries obertes.

La candidatura que defensi aquest Projecte de ciutat sortirà del treball conjunt de les persones que vulguin aportar el seu coneixement, experiència i talent per engegar el motor de transformació política, social i cultural on el bé comú estigui per sobre de tot.

El nostre objectiu és promoure la renovació de la dinàmica política exercida per polítics amb vocació de servei, valors i competència, de la mà amb una participació ciutadana efectiva, un increment de l’esperit cívic i una governança oberta i transparent, amb l’objectiu final d’afavorir el benestar integral dels ciutadans.

El que diem del nostre municipi ho podem aplicar al país: ens uneix la voluntat de viure en millors condicions, amb més llibertat, més oportunitats, en un país de pau i de prosperitat per tothom. Per a nosaltres aquests són els valors de la República catalana i els que hem de defensar. I en aquest cas, tenim molt present que el món local és la principal estructura d’Estat del país, és necessari tenir la màxima força a totes les institucions.