ELECCIONS MUNICIPALS 2019

 

Joan Sánchez Braut Candidat a l’Alcaldia

Com ja sabeu, aquest programa és fruit de les Jornades Participatives que vam fer els adherits i adherides de Junts al mes de novembre, i de les aportacions fruit de diferents reunions amb persones i col·lectius de la nostra ciutat.

Aquest programa, però, no està tancat, ja que encara ens resten moltes trobades i reunions per acabar de recollir les inquietuds de la ciutadania. És per això que l’anirem actualitzant periòdicament.

Si encara no ets de Junts per Cerdanyola, et convidem a adherir-t’hi i a fer les teves aportacions.

Com podràs comprovar, les propostes les hem hagut de compartimentar per àmbits o àrees d’actuació, però insistim constantment en dos conceptes.

Un és la idea de la transversalitat de totes les polítiques que es duen a terme a l’Ajuntament. Entenem que la majoria de decisions transcendeixen l’àmbit on s’han pres i que acaben afectant altres àmbits, per bé o per mal.

I aquí l’altra idea, la necessitat d’una visió estratègica en tot allò que volem posar en marxa, per tal de maximitzar-ne els beneficis i reduir els perjudicis.

Per tant, la planificació estratègica i la màxima coordinació i col·laboració són condicions indispensables per entendre un ajuntament com el nostre.

ACCEDIR-HI