El passat 11 de setembre, Junts Per Cerdanyola vam participar activament en tots els actes que van celebrar-se al voltant de la Diada Nacional de Catalunya, tant a la nostra ciutat, com a nivell nacional. La jornada va començar a Bellaterra, on vam participar a l’ofrena floral.

Vam continuar a la Plaça 11 de setembre, a l’acte institucional. Àngels Guimerà, presidenta de Junts per Cerdanyola, va assenyalar que “aquest any no té el caràcter festiu que també acompanyava aquest dia. Avui, seguim sotmesos a la repressió de l’Estat i des de Junts per Cerdanyola volem fer palès el nostre ferm compromís i la nostra solidaritat amb totes les persones (així com amb les seves famílies) empresonades, exiliades i encausades, per defensar les llibertats i drets del nostre poble”.

Acabat l’acte, i juntament amb altres entitats i partits sobiranistes, vam pujar fins el pont de l’Autònoma, on van penjar banderes i llaços grocs. Per la tarda ens vam retrobar al tram 13 en la concentració per la independència organitzada per l’ANC a Barcelona.