Junts per Cerdanyola ha celebrat aquest dissabte la primera de les Taules Participatives amb què està construint el programa per concórrer a les eleccions municipals de l’any que ve.
Un bon nombre de persones adherides ha participat al llarg del matí fent aportacions i debatent propostes en les taules d’Esports, Urbanisme, Medi Ambient-Espai Públic i Ecologia Urbana, i Empresa-Comerç i Turisme.
Des de Junts per Cerdanyola s’ha valorat molt positivament l’experiència, atès que “ens permet debatre sense apriorismes, arribar a conclusions i convertir-les en propostes que defensarem per a la nostra ciutat”. També s’ha destacat la importància que un col·lectiu de persones “ideològicament molt diverses” siguin capaces de debatre i arribar a posicions de consens, “una mostra del que hauria de passar a Cerdanyola en el proper mandat, si no volem seguir perdent oportunitats”.
Finalment, s’ha recordat que, pendents de celebrar al gener primàries per triar cap de llista, “a Junts posem el projecte al davant de tot, sabent que les persones que el defensaran es troben ara mateix a les taules, ajudant a construir-lo”.
El dissabte 1 de desembre serà el torn de les taules de Joventut i Infància, Cultura, Educació i Esplais, Gent Gran, Drets Civils i Organització Municipal. Serà de 9 a 14 al Centre Parroquial de Sant Martí. Hi pot participar tothom que ho desitgi, prèvia adhesió al projecte.