Joan Sánchez Braut Portaveu de Junts a l’Ajuntament

Des del primer dia, des de Junts insistim que cal fer costat a les empreses i al comerç. I tots els grups del Ple diuen estar-hi d’acord.

Els que més por fan són els que senten la necessitat d’afegir els adjectius petit comerç i petita empresa, com si la resta no els necessitéssim. És el que passa quan vols entaforar vells dogmatismes en la realitat.

Cerdanyola necessita empreses i comerços de totes les mides, que aportin riquesa i llocs de treball. Els liberals diuen que el mercat és savi i no cal fer res. No hi estem d’acord. De vegades ajuda per bé i d’altres per mal.

Quan s’instal·la una botiga de referència, tot l’entorn revifa. I quan aquesta fuig, el futur pinta malament, no només per al negoci, sinó per al barri sencer.

Per tant, en alguns aspectes el mercat és previsible i des de l’administració cal treballar les condicions que el decantin cap a la banda positiva.

Per això esperem amb candeletes la posada en marxa l’Oficina de Promoció Empresarial, sembla que a l’octubre. Tres anys tard, des que vam signar aquest acord amb el Govern. Bé, però malament. Com moltes coses.