El passat 1 de març, el candidat Joan Sánchez va presentar-se davant la ciutadania omplint l’Ateneu de Cerdanyola en un acte que va iniciar l’exalcalde i Diputat al Parlament de Catalunya Toni Morral, que va destacar que el Joan “és una persona molt apropiada per ser un bon alcalde de Cerdanyola”. A més de destacar el seu ampli coneixement de la ciutat gràcies a la seva feina com a periodista, va dir que és “dialogant, sap escoltar i empatitzar, transmetre idees i té valors molt sòlids”.

A continuació el President a l’exili Carles Puigdemont va fer una intervenció en directe per videoconferència, on va assenyalar que “fer Cerdanyola és fer Catalunya”. També va parlar de la proposta específica de Junts quan va dir que “la gent demana unitat, transversalitat, generositat i que superem les costures rígides de les estructures de partit”, tal com vam fer l’1 d’Octubre, que va considerar un gran èxit col·lectiu.

El Joan va agafar el testimoni al president per començar el seu discurs dient que fa “un pas endavant al servei de la ciutat amb un bon projecte i un bon equip”. Va assegurar que era conscient que entra “en política en un moment en el qual la política està molt desprestigiada”, però que está convençut que Junts serà capaç de demostrar que “aquest és un projecte diferent”.

Pel que fa als reptes, va assenyalar que a la ciutat li manca un projecte sòlid que doni sentit estratègic a totes les decisions que es prenen des del consistori, un sentit que ha trobat a faltar en els últims 20 anys de govern de la ciutat. A més, el proper mandat serà probablement tan fragmentat com l’actual, de manera que caldrà “valentia política” i que, per tant, “la recerca de consensos serà fonamental”.

A l’hora de definir aquest projecte va assenyalar que “nosaltres volem una ciutat socialment justa, econòmicament pròspera, ben articulada, saludable, integradora, amb valors que fomentin la igualtat d’oportunitats, la solidaritat i la llibertat”.

L’acte es va tancar amb un “pupurri” cantat pel Gerard Sesé, que va conduir tot l’acte, i amb un sopar, on els ciutadans van tenir l’oportunitat de parlar directament amb el candidat.

Si vols veure l’acte, clica aquí.