Joan Sánchez Braut estat escollit per encapçalar novament la candidatura de Junts per Cerdanyola a l’alcaldia de la nostra ciutat en les properes eleccions municipals.
El passat 10 d’octubre, la Comissió Municipal Territorial, formada per representants de Junts de la Vegueria de Barcelona, de la comarca i de Cerdanyola del Vallès, va obrir el procés de primàries entre tota la militància local per escollir cap de llista.
Al tancament del termini de precandidatures, només es va presentar en Joan Sánchez Braut. Posteriorment, els militants van ser convocats per avalar la candidatura, fet que es va aconseguir amb el suport d’un 70% dels militants de Cerdanyola del Vallès. Tot el procés es va fer telemàticament.
Joan Sánchez Braut és regidor i portaveu del Grup Municipal de Junts per Cerdanyola a l’Ajuntament des del 2019. Cerdanyolenc de 54 anys, és llicenciat en Filologia Catalana i ha exercit de professor de llengua i literatura, de periodista i actualment és gestor de comunicació per a empreses.