El candidat a l’alcaldia Xavier Trias va ser aquest dimecres a Bellaterra per donar suport al candidat a la presidència de l’EMD per Bellaterra Endavant, Josep Maria Riba. Trias va destacar que “compartim tasca: fer un canvi, perquè els que governen ara ho estan fent malament”.

L’acte el va obrir el candidat a l’alcaldia de Junts per Cerdanyola, Joan Sánchez Braut, qui va anunciar que “no presentem candidatura a la presidència a l’EMD, perquè ens va agradar la proposta de Bellaterra Endavant, així que els donem suport”. Igualment, va explicar que “tret de les municipals, Junts guanya totes les eleccions a Bellaterra; això vol dir que compartim un model de país i, segurament de ciutat. Si Cerdanyola fos la ciutat que somniem, Bellaterra no voldria marxar a Sant Cugat. Per això a Bellaterra li convé que Junts tingui més força a l’Ajuntament”.

A continuació, Sánchez va anunciar que els vots de Bellaterra que donin suport a la lista de Junts per Cerdanyola a l’Ajuntament, també serviran per triar els vocals a l’EMD, uns vocals “que triarà la mateixa Bellaterra Endavant”.

També va intervenir a l’acte el candidat a la presidència de l’EMD, Josep Maria Riba, qui va explicar la “distància que hi ha entre el govern de l’EMD i la ciutadania i les entitats” i la necessitat de revertir aquest fet.

Antoni Morral, alcalde de Cerdanyola i impulsor de la creació de l’EMD, va apuntar que “no era això el que imaginàvem quan la vam crear”. “Volíem que una bona gestió, propera a les persones que viuen aquí, facilités les relacions amb l’Ajntament, però això no ha passat”, va concloure.

Va cloure l’acte el mateix Xavier Trias, qui va recordar que de petit havia estiuejat a Bellaterra i va elogiar la generositat de Junts per Cerdanyola “per aconseguir un bé major: el benestar de la ciutadania de Bellaterra”.