La presidenta de Junts per Catalunya, Laura Borràs, ha estat la figura central de l’acte de cloenda comarcal de campanya que s’ha fet aquesta tarda als jardins de Ca n’Ortadó.

Borràs ha recordat que aquestes eleccions també van d’independència, perquè “totes les eleccions des de l’1 d’Octubre han anat d’independència”. També ha apuntat que “dedicar-se a la política és un esport de risc i fer-ho a Junts i al partit del president Puigdemont incrementa aquest risc”. 

Laura Borràs ha destacat que un vot a Junts és un vot per a la independència i per a la bona gestió, que no són excloent, i Junts ho demostra perquè “som un partit independentista i municipalista”. 

A continuació, ha intervenir Aleix Sarri, assessor de Junts per Catalunya al Parlament Europeu, qui ha assegurat que “Junts per Catalunya és l’única alternativa a ERC i el PSC”.

Antoni Morral, com a exalcalde i responsable de política metropolitana de Junts, ha destacat que “passi el que passi diumenge, això no tanca un període, sinó que és un punt de partida d’aquest projecte polític”. 

L’alcaldable de Junts per Cerdanyola, Joan Sánchez Braut, ha posat l’accent en el fet que “hem fet política útil amb un sol regidor”, ha expressat el desig de millorar la representació i que “a Cerdanyola el vot útil hem estat i serem nosaltres”. També ha agrait la implicació dels membres de la candidatura i de l’equip.