Cerdanyola compta amb grans potencialitats sovint desaprofitades, i per això hem de posar en valor el nostre capital humà, la nostra capacitat d’innovació, la nostra privilegiada ubicació geogràfica, les infraestructures d’àmbit nacional com la UAB i Parc de l’Alba, la qualitat ambiental que suposa tenir la meitat del territori de Parc Natural de Collserola. Tenim tots els elements necessaris per ser una ciutat capdavantera en ciència, tecnologia i coneixement. La clau és una bona gestió, i sense acords majoritaris difícilment serà possible.

Creiem en la necessitat de prioritzar el benestar dels ciutadans a nivell personal i col·lectiu i sabem que per aconseguir-ho calen polítiques econòmiques i socials compromeses amb el territori. Junts per Cerdanyola vol ser motor de transformació social i cultural, situant les persones en el centre de tot l’escenari.

La queixa per la queixa no serveix per a res més enllà de provocar-nos hipertensió. Cal una crítica constructiva, aquella que proposa des d’una implicació activa. Volem contrastar propostes, idees, objectius, maneres de gestionar, fer política amb la ciutadania i per a la ciutadania. La democràcia s’exerceix amb el vot, però sobretot amb l’acció i la participació.

Volem obrir un període de debat amb les persones per definir projectes concrets d’interès col·lectiu, fer una política més participativa, més democràtica i més eficient, que ens allunyi de la frustració de tantes idees enterrades als calaixos. Ho volem fer exercint la pràctica de la governança amb visió global i transversal, tenint com a finalitat el benestar personal i col·lectiu de manera sostenible i perdurable.

Cerdanyola té una base sociològica molt diversa. Això és un al·licient que ens disposa a treballar per a tothom, fugint de la confrontació i buscant el diàleg, treballant en la cultura del pacte sense cap por.

Les eleccions municipals són  una oportunitat per posar en pràctica el mandat de l’1 d’Octubre i construir de baix a dalt, estimulant la participació de forma oberta i generosa com a expressió dels valors republicans, amb un  clar compromís social basat en la cerca de l’equitat, la inclusió, la solidaritat i la defensa dels drets fonamentals a una vida digna per a tothom (habitatge, treball, formació, sanitat, assistència social, cultura….).