Junts Per Cerdanyola enceta avui el procés de primàries amb els tres candidats que s’han presentat. Al llarg de la setmana vinent i mitja i fins al dia de les primàries el dissabte 26 de gener, els candidats faran diverses xerrades per diferents punts de la ciutat per parlar amb els adherits.

Els candidats són tres persones molt implicades en la vida social i política de la ciutat des de fa temps i fan aquest pas endavant amb l’objectiu de liderar una candidatura amb capacitat de guanyar l’alcaldia del proper mandat. Els candidats són:

Marc Costa Valls
Amb un grau en Administració i Direcció d’Empresa, ha tingut una vida política molt intensa. En l’àmbit privat ha exercit en diferents rols vinculats a la comercialització i el màrketing. Ha estat regidor de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació.
Encarna Linares Jiménez
Llicenciada en Dret, exerceix com advocada per compte propi des del 1997. Entra en política el 2015 i ha estat regidora del Govern Municipal com a Tinenta d’Alcaldia i responsable de les regidories de Joventut, Patrimoni i Arxiu, Salut Pública i Cooperació i Solidaritat.
Joan Sánchez Braut
Llicenciat en filologia catalana, ha estat professor de llengua i literatura, director de publicacions de Cerdanyola, i actualment gestiona la comunicació d’empreses i entitats. Membre i col·laborador d’entitats locals.

Si vols més informació de com funcionen les primàries, visita aquest enllaç.