En el marc de constitució de Junts per Catalunya com a nova formació política, l’agrupació local del partit, Junts per Cerdanyola, ha celebrat eleccions per triar executiva. L’única candidatura presentada ha estat la que encapçalava Àngels Guimerà Guinot, que a partir d’ara en serà la coordinadora.

L’acompanyen a la direcció del partit Miquel Soler i Gómez com a responsable d’Organització; Alberto Lacasa Santolaria, com a responsable de Comunicació, i el regidor de Junts, Joan Sánchez Braut, com a responsable de Política municipal.

Guimerà ja exercia com a presidenta local des de fa un any i mig, quan Junts per Cerdanyola es va autoorganitzar, després de les eleccions municipals.

La nova coordinadora ha expressat la seva satisfacció per unes eleccions que, malgrat ser atípiques, “han estat modèliques, com ve fent Junts des de la seva fundació com a partit, ja que els afiliats hem pogut decidir-ho tot debatent i votant telemàticament”.

Segons Guimerà, la tasca més immediata que enfronta l’agrupació són les properes eleccions catalanes, unes eleccions on la formació del president Puigdemont i Laura Borràs no tindrà drets electorals. “Suposem que hi haurà un esforç de determinats poders per amagar Junts i la nostra proposta, però, afortunadament les campanyes ja no depenen del nombre de cartells que posis al carrer”, ha afirmat Guimerà.