Des de Junts iniciem la campanya a aquestes eleccions amb tota la il·lusió, però sabent que en qualsevol moment es poden ajornar. Ahir vam fer l’acte simbòlic de penjada del primer cartell a la plaça de Sant Ramon, on vam fer pública aquesta declaració:

Aquestes són unes eleccions molt atípiques, a causa de la pandèmia, però també perquè demostren que un cop més som en mans d’un règim polític i judicial que només té com a prioritat la unitat d’Espanya i l’espoli fiscal de Catalunya. I d’uns partits a qui ja els va bé que això sigui així, que han aprofitat cada decisió judicial per portar l’aigua al seu molí.

Des de Junts apostem clarament per seguir lluitant contra l’autoritarisme del règim del 78 i per la independència del nostre país, perquè sabem que només així podrem fer la Catalunya que volem: socialment justa i econòmicament sostenible. I el primer objectiu no l’aconseguirem mai si no assolim el segon.

Ens volen convèncer que cal passar pàgina, que ens hem de resignar a gestionar les engrunes d’aquesta autonomia mancada, intervinguda, per tornar a ser els que amb molts pocs recursos estiràvem i impulsàvem l’economia d’un estat que ja hem fet palès que té els peus de fang.

Catalunya ja no està per això i és el que hem de demostrar en aquestes eleccions: que no abaixem el cap, que no renunciem a res, i que volem que es respectin les nostres decisions preses democràticament.

Per aconseguir-ho, cal omplir les urnes, un altre cop, de vots independentistes. Cal deixar clar a tothom, amb el nostre vot, que no ens hem rendit, per cansats, per dolguts o decebuts que puguem estar.

Per això demanem el vot per al president Carles Puigdemont i la Laura Borràs. Demanem que es voti als que sabem que plantaran cara per aconseguir una Catalunya millor.

Finalment, volem animar a tothom a votar i a fer-ho amb tota seguretat, ja sigui per correu o presencialment. La gent de Junts serem als col·legis per ajudar i informar dels canvis que hi ha hagut, que no són pocs i ho faran tot una mica més difícil, però no renunciem al nostre dret com a votants, malgrat unes dificultats que, en aquest cas, són a fi de bé.