Avui s’acaba la campanya de les municipals. Diumenge estem cridats a votar qui volem que sigui l’alcalde o alcaldessa i el govern de la ciutat. Cal que ho fem amb plena consciència del que ens hi juguem.

Des de Junts per Cerdanyola hem treballat per transmetre que la ciutat necessita renovació, unitat, transparència, participació i visió estratègica, per fer moure Cerdanyola cap endavant, per fer una ciutat viable per als propers 10, 15, 20 anys.

És per això que ens hem esforçat, amb la col·laboració de molts de vosaltres, per fer un programa raonat, amb una diagnosi acurada i propostes precises, per resoldre els problemes d’avui, sí, però també per fer que la ciutat pugui atendre els reptes del futur.

Apostem pel consens. Caldran acords i molt de diàleg per evitar els errors dels darrers anys. I bandejar les actituds partidistes, personalistes, i fins i tot tòxiques que la ciutat ha hagut de patir i que l’han paralitzat.

Junts ens hem presentat arreu com una proposta renovadora, en el fons i les formes, tal i com vam demostrar en començar a construir aquest projecte ja fa un any.

Aportem gent nova, independent, diversa ideològicament i tan compromesa que hem sabut posar-nos d’acord en allò que és important: fer una ciutat socialment justa, econòmicament pròspera, sostenible, de qualitat i amb una identitat forta.

Parlem d’una identitat basada en totes aquelles potencialitats que ens han de situar entre les ciutats de referència del nostre país: la UAB, Collserola, la ciència i la innovació, el patrimoni cultural, les entitats i els clubs…

…i un Ajuntament obert que sigui capaç d’aprofitar totes les oportunitats per fer una Cerdanyola millor per a totes les persones que hi vivim. I que ho faci comptant amb tothom, treballant per la màxima unitat i de forma honesta i lleial.

Per tot això us demano el vot per a Junts per Cerdanyola. Perquè cal fer-ho diferent per aconseguir resultats millors. Perquè les formes antigues no han servit. Perquè volem, al capdavant de l’Ajuntament, persones capaces de treballar pel bé de la nostra ciutat i de tota la seva gent, al marge de qualsevol altra consideració.

Vull agrair la dedicació i el suport a tots i a totes els que col·laboreu amb el nostre projecte. I a tothom que ens ha escoltat i que ens ha fet aportacions. Moltes gràcies, perquè sense vosaltres no hauria estat possible. I, per descomptat, diumenge, surti el resultat que surti, el projecte de Junts per Cerdanyola seguirà endavant, perquè tenim el convenciment que és el que la ciutat necessita.

Finalment, repeteixo: Avui s’acaba la campanya de les municipals. Diumenge votem qui volem que sigui l’alcalde o alcaldessa i el govern de la ciutat. Cal que ho fem amb plena consciència dels que ens hi juguem.

Fem-ho diferent, fem-ho Junts.

Joan Sánchez Braut
Candidat a l’Alcaldia de Cerdanyola
Junts per Cerdanyola