La precandidata Encarna Linares, defineix Junts Per Cerdanyola com “un projecte participatiu, obert, centrat en Cerdanyola”, i que té com a objectiu “millorar la vida dels nostres veïns i veïnes”. Destaca també que, en l’eix nacional, defensa els valors del republicanisme.

“Tinc la mateixa il·lusió del mandat anterior”, diu respecte ella i afegeix que “ara s’afegeix una experiència i habilitats que no teníem abans”. Creu que els adherits l’han d’escollir “les dones tenen una altra forma de fer política”. Considera que són més empàtiques, amb “una visió més propera a les preocupacions de les persones”, que permet un “lideratge sense imposició, de fortalesa però sensibilitat”.

De cara al proper mandat, creu que ens trobarem un “panorama molt fragmentat” i que, per tant, caldrà “molt de consens”. “Seran necessàries moltes converses i diàlegs” per a poder tirar endavant “en aquest mandat i el següent”. Per això, posarà al servei del govern tota la seva experiència política i professional, on acostuma a resoldre situacions complexes. “Se’m dóna bé parlar amb la gent i fer acords”.

Escolta l’entrevista sencera aquí: