Ahir 25 de gener, els 3 precandidats a liderar la candidatura de Junts Per Cerdanyola van fer un debat al MAC. L’objectiu de l’acte era ajudar als molts adherits que van assistir a l’acte a decidir a qui votarien aquest dissabte.

Els candidats van presentar les motivacions que els han dut a presentar-se per liderar el projecte i a demanar-los el vot. Al llarg de l’acte, van desplegar el projecte a través dels eixos programàtics en què els adherits han estat treballant aquests últims 9 mesos.

Els adherits van tenir l’oportunitat de preguntar per les seves inquietuds als precandidats. Tots tres van destacar la novetat i la importància del procés col·laboratiu per tal de canviar les formes en què la ciutadania es relaciona amb la política. També van demostrar un gran fair play mutu i van assegurar que tots tres estan disposats a treballar guanyi qui guanyi les primàries.

Aquest dissabte 26 se celebraran les primàries de Junts Per Cerdanyola a la seva seu, al carrer Tort, 8 de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores. També es pot anar a votar presencialment avui divendres de 17 a 20 hores. El procés, que quedarà garantit per un síndic de persones reconegudes de la ciutat, acabarà escollint la persona que liderarà el projecte de cara a les eleccions d’aquest maig.