Avui s’han celebrat les primàries de Junts per Cerdanyola després de gairebé dues setmanes de campanya, on competien 3 candidats amb una àmplia experiència tant a la vida política com a la vida social de la ciutat: Marc Costa, Encarna Linares i Joan Sánchez.

Les primàries han estat tutelades en tot moment pels síndics, persones independents i de prestigi de la ciutat: Margarita Arboix, Montse González, Josep Tarrés, Ignasi Roda i Maribel Cárdenas.

En les primàries han participat 173 persones, el que considerem que és una gran participació, gairebé el 70% del cens d’adherits, i la demostració de l’interès que genera la proposta que, entre tots, estem generant.

Els resultats han estat els següents:

Candidat/a Vots %
Joan Sánchez 88 50,87
Marc Costa 51 29,47
Encarna Linares 34 19,65
TOTAL 173

Així doncs, les primàries les ha guanyat Joan Sánchez Braut. Llicenciat en filologia catalana, que ha estat professor de llengua i literatura, director de publicacions de Cerdanyola, i actualment gestiona la comunicació d’empreses i entitats, a més de ser membre i col·laborador d’entitats locals.

Un cop proclamat el resultat, tots tres candidats es van felicitar per un procés “obert, rigorós, transparent i participatiu” que significa “una important renovació en les formes de fer política”.

Sánchez va destacar que ara comença la tasca més important: “traslladar a la ciutadania, a l’electorat, que hi ha una proposta diferent per millorar la ciutat” i va convidar tothom qui ho desitgi a adherir-se al projecte, “perquè el que hem fet fins ara és important, però hem de ser molts més per complir el nostre objectiu: l’Alcaldia de Cerdanyola”.

Costa va destacar la importància del projecte per aconseguir “que Cerdanyola funcioni i no estigui aturada com els últims anys”, mentre que Linares refermava la seva implicació en el projecte de Junts per Cerdanyola.

Des de Junts per Cerdanyola expressem la nostra confiança que l’elecció de Joan Sánchez Braut per liderar el projecte reforça les nostres aspiracions d’ocupar l’alcaldia. Durant els mesos vinents i fins a les eleccions, treballarem per fer arribar la proposta en la qual hem estat treballant al llarg dels últims 9 mesos, així com per transmetre que les portes seran sempre obertes per qualsevol que vulgui adherir-se i participar-hi.