Benvolgut/da,

En primer lloc, permet-nos que t’agraïm el suport que has donat durant tots aquests mesos al projecte de construcció de Junts per Cerdanyola. I gràcies especialment a totes aquelles persones que a més vau fer d’apoderats i apoderades el mateix dia de les eleccions.

Deu dies després de les municipals, i fetes totes les valoracions, queda clar que no hem arribat on volíem. No hi ha una única raó, però n’hi ha una que molt clarament ha estat responsabilitat nostra: no hem sabut ni hem pogut projectar a tota la ciutat, en menys de sis mesos, la novetat i la diferència del nostre projecte, respecte a les propostes de partit més clàssiques.

Tot i això, insistim que tenim equip i un projecte positiu per a la nostra ciutat. Per tant, la feina d’aquests quatre anys passa per explicar i demostrar aquest fet al màxim de ciutadans i ciutadanes possible, a través de la tasca que desenvoluparem des de l’Ajuntament, però també la que volem fer des del carrer.

És per això que et convidem a seguir donant-nos suport per fer cada dia més ample i representatiu el projecte de Junts per Cerdanyola.

Moltes gràcies de nou i fins aviat.

Junts per Cerdanyola