Candidatura de Junts per Cerdanyola

El dimecres 27 de març, Junts per Cerdanyola va presentar les persones que integraran la llista a les eleccions municipals del 26 de maig i va avançar els eixos del seu programa.

Els integrants de la llista van anar sortint a l’escenari per destacar un punt del programa, mentre que els que ocupen els primers llocs van estendre’s una mica més amb els diversos àmbits. Així, Marc Costa, número 6, va parlar d’economia i empresa; Alberto Lacasa, número 5, de governança; Guillem Ortega, número 4, de polítiques de sostenibilitat; Encarna Linares, número 3, de polítiques socials, i Àngels Guimerà, la número 2, de polítiques estratègiques, especialment en ralació amb la UAB.

L’acte el va cloure el candidat a l’Alcaldia, Joan Sánchez Braut, destacant els valors de la llista -“equilibrada, transversal i amb talent-, del projecte -“obert i integrador”-, i de la proposta de Junts.

El candidat es va voler adreçar a les persones que creuen que “tots els polítics són iguals” i els va convidar a “comparar llistes, programes i projectes”. “Guanyem sempre”, va remarcar, assenyalant que “hem estat coherents amb tot el que hem anat dient que faríem i ho hem fet: vam obrir el projecte a tota la ciutat, vam fer el programa participadament i hem fet una llista renovada i absolutament transversal”.

“Ajudeu-nos a seguir complint per fer que Cerdanyola estigui entre les ciutats de referència del nostre país”, va concloure.

La llista al complet de Junts per Cerdanyola:

 1. Joan Sánchez Braut
 2. Àngels Guimerà Guinot
 3. Encarna Linares Jiménez
 4. Guillem Ortega i Tous
 5. Alberto Lacasa Santolaria
 6. Marc Costa i Valls
 7. Esther González Bayo
 8. Cristina Maldonado i Moncada
 9. Abel Moreno i Griera
 10. Glòria Grañén Biosca
 11. Marc Santín Barja
 12. Ma Teresa Barceló
 13. Mario Idáñez Rico
 14. Mercè Xancó Sau
 15. Xavier Garriga i Fortuño
 16. Maite Pina i Massachs
 17. Dolors Valls García
 18. Gemma Moncada Arenas
 19. Josep Grau i Garsaball
 20. Rafael Nolla i Solanes
 21. Elvira Bayo González
 22. Francesca Felip Fadó
 23. Chema Clavero
 24. Lorea Cortada Azcárate
 25. Antoni Morral i Berenguer
 26. Orlando Barrial i Jové
 27. Gemma Bisbal Villadelprat
 28. Josep Ma Gispert i Amorós
 29. Jordi Miró i Guix
 30. Jordi Joan Mata i Farell
 31. Jaume Costa i Milà