Junts per Cerdanyola va recuperar aquest dijous el Sopar Dones Actives, que va aplegar una setantena de dones al Restaurant Casa Andreu, amb l’assistència de Meritxell Budó, actual secretària d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut de la Generalitat.

L’acte va acollir també un homenatge a Lorea Cortada, traspassada l’any 2020, amb l’assistència de la seva família.

Durant el sopar, Budó, es va referir a la pandèmia de la COVID, que va viure en primera línia com a portaveu del Govern de la Generalitat, i va agrair el sacrifici i el compromís de la ciutadania.

També va encoratjar les assistents a “continuar el mandat de l’1 d’octubre i a treballar perquè a les municipals de l’any que ve tinguem uns resultats clars que ens permetin donar resposta a les necessitats de la ciutadania”.

Per la seva banda, Àngels Guimera, coordinadora de Junts per Cerdanyola, va demanar a les assistents “ajuda per construir la ciutat que volem”, i va posar de relleu els guanys assolits per Junts a la ciutat: “la Taula el mapa de l’Amiant; l’oficina de Promoció Empresarial, prevista per a l’octubre, i ara esperem el Parc Arqueològic de Cerdanyola, que ara sembla complicat, però volem que tiri endavant i no ens rendim”.