El MHO Quim Torra va ser a Cerdanyola aquest dimecres 18 de maig, per presentar el segon volum del Dietari dels Canonges, Les hores incertes als jardins de Ca n’Ortadó, davant d’una vuitantena de persones.

El regidor i portaveu del Grup Municipal de Junts per Cerdanyola, Joan Sánchez Braut, va presentar l’acte, agraint al president “tot l’esforç que heu esmerçat en la lluita contra el COVID, malgrat les dificultats i limitacions de l’autonomisme, i haver defensat en tot moment la dignitat del càrrec de president de la Generalitat”.

Per la seva banda, el president va agrair les mostres d’afecte i reconeixement dels assistents i va remarcar que “de vegades se m’ha volgut mostrar com un home sol, però mai m’he sentit sol, sempre he sentit el vostre escalf”.

Torra va posar l’accent en el drama que ha suposat la pandèmia, tant per a les persones com per a l’activitat social i econòmica, i en el paper jugat per l’Estat espanyol, amb un Pedro Sánchez i uns Salvador Illa “nefastos, que primer es reien de les nostres propostes i que, més tard, massa tard, les feien seves”.

També es va referir a la cotilla que suposa l’autonomia, les dificultats de superar els efectes del 155 i l’estancament del procés independentista. “És clar que hem perdut una oportunitat”, va apuntar, “però no hem perdut l’objectiu, la independència de Catalunya”.