Junts per Cerdanyola rebutja la sentència del Tribunal Suprem espanyol que condemna els líders polítics a 100 anys de presó. Junts considera que els presos polítics han d’estar en llibertat i que aquesta sentència és un escarment de l’estat espanyol contra uns dirigents que, seguint el mandat popular, van cridar a votar en el referèndum del Primer d’Octubre del 2017.

L’única sentència admissible era l’absolució. Com que això no s’ha produït, compartim la indignació de la majoria de la societat catalana i animem a sortir al carrer, de manera cívica i pacífica, seguint les convocatòries que organitzin les entitats, partits polítics i col·lectius de la societat civil, amb l’objectiu d’expressar el rebuig a aquesta pena. No ens cansarem de demanar la llibertat dels condemnats, l’aturada de la repressió de l’estat i l’exercici del dret d’autodeterminació per a Catalunya.

Des de Junts per Cerdanyola ens sumem a les mobilitzacions pacífiques que es convocaran arreu del territori per exigir la llibertat dels condemnats, l’aturada de la repressió i l’exercici del dret d’autodeterminació.