La plaça Jaume Grau va acollir dissabte l’acte de presentació de la llista de Junts per Cerdanyola a les properes municipals. La presidenta del partit i número dos de la llista, Àngels Guimerà, va obrir l’acte recordant que “fa quatre anys ens van faltar una trentena de vots per aconseguir el segon regidor, que hauria estat jo”. Malgrat això, va destacar la feina feta pel candidat, Joan Sánchez Braut.

En Miquel Soler, tercer a la llista, va destacar que “tenim un bon projecte per a Cerdanyola; hi ha partits que tenen molts vots però els manca el projecte”.

Nereida Sauló, quarta a la candidatura, va explicar la seva integració a l’equip de Junts, “una força política diferent, amb un equip de gent sincera i de consens”, i “la proximitat i la visió de futur de Joan Sánchez”.

El cinquè de la llista, Mario Idáñez, va posar l’accent en les polítiques culturals que proposa junts: desburocratitzar l’Ajuntament “perquè els tècnic de cultura es puguin dedicar a treballar per la cultura i no a fer paperassa”, fer costat i confiar en les entitats i millorar els equipaments com l’Ateneu.

Sarai Sabaté, sisena, va destacar que “Junts posa al centre de tot les persones, aposta per la transparència i el consens i treballa de forma integral per la ciutat”.

A continuació va ser el torn d’alguns polítics històrics que tanquen la llista de Junts:

Jaume Costa, regidor de Convergència als primers ajuntaments democràtics, va destacar que “el més important és que tots els que som a la llista estimem Cerdanyola i que tenim un projecte per millorar-la” i va felicitar Joan Sánchez per la tasca feta aquests quatre anys: “sabem com és de difícil, i  imaginem que fer-ho sol, és difícil i té molt mèrit”.

Per la seva banda, Alfons Escoda, també regidor de Convergència, va destacar el valor d’una llista que recull persones de procedències ideològiques diverses i va destacar la majoria de candidats per la seva tasca al món associatiu i polític de Cerdanyola.

Finalment, Antoni Morral, exalcalde de la ciutat, va explicar que “en Joan ha tret petroli d’on no n’hi havia, l’únic regidor que, des de l’oposició, ha marcat l’agenda política amb tenacitat, consens i inteŀligència; ara imagineu-vos què no faria acompanyat d’un equip com aquest”. 

Ni Cordón ni Turón: Cerdanyola!

Va cloure l’acte el cap de la nostra llista, Joan Sánchez Braut, qui va agrair a tot l’equip “el vostre compromís per millorar Cerdanyola, per treballar per la vostra ciutat”. També va agrair els elogis dels ponents que l’antecedien, bo i remarcant que “al Ple sí que he estat sol, però mai m’he sentit sol, hem estat un equip i el que hem aconseguit és mèrit de tot l’equip”.

És per això, va explicar, que “som aquí, per fer política útil per a la ciutat, i l’hem fet. Podem dir que nosaltres som el vot útil en aquestes eleccions”.

També va referir-se a la campanya que fa Esquerra apel·lant al vot útil per desbancar Carlos Cordón, actual alcalde: “ens diuen que o Cordón o Turon, i nosaltres diem que ni Cordón ni Turon: Cerdanyola”. “I aquí és on ens hem distingit”, va continuar, “sempre hem volgut que Cerdanyola fos la protagonista i fugir de partidismes i personalismes”. “Aquí haurem de treballar i col·laborar tots si volem que la ciutat tiri endavant”, va dir.