Un any més, Junts per Cerdanyola ha celebrat el Sopar de Dones Actives, amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Al restaurant Casa Andreu es van aplegar 74 dones, acompanyades per la nostra presidenta local, Àngels Guimerà, i la consellera Victòria Alsina.

Guimerà va convidar les assistents a participar en la campanya de Junts a les municipals i va recordar que aquestes són unes eleccions especials per a la ciutat i per a Junts, “que vol fer un salt endavant per continuar sent decisius amb més força encara”.

Alsina, per la seva banda, va fer una crida a totes les dones per “trencar el sostre de vidre”, a “ser conscients dels nostres drets i dels nostres deures” i a “posar en valor tot el nostres potencial com a dones”.

L’acte va comptar amb l’actuació de la Conxi Gil-Inglada i en Mario Idáñez i a continuació es va homenatjar dues dones comerciants de la nostra ciutat: Maria Casamitjana, pels 50 anys d’activitat de la Floristeria Casamitjana, i Núria Pérez, pel 75è aniversari del Bar Grau.

L’acte el va cloure el candidat a l’Alcaldia de Junts per Cerdanyola, Joan Sánchez Braut, agraint a les assistents la seva implicació, demanant-los la seva col·laboració per difondre el missatge de Junts, “per tenir més força i continuar treballant pel nostre poble, per la nostra ciutat, pensant en l’avui en el demà, però també en les noves generacions”.