Joan Sánchez Braut Candidat a l’Alcaldia Junts per Cerdanyola

Com segurament ja sabeu, torno a encapçalar la llista de Junts per Cerdanyola a les eleccions municipals del 28 de maig, acompanyat per un grup de persones compromeses a fer de Cerdanyola una ciutat millor en tots els àmbits, i un poble més fort i viu.

En aquests quatre anys hem contribuït a pacificar la política local, fugint de la dinàmica de blocs i de confrontació que paralitzava l’Ajuntament. I, a més, hem sabut arribar a acords per tal d’avançar en qüestions que ningú més defensava. O si més no, no prou per arribar a compromisos.

Però, evidentment, la satisfacció és poca. El mandat, malgrat el bon clima polític que hauria permès sumar moltes voluntats, s’ha reduït a la marca Cerdanyola Ciutat del Coneixement; a una zona taronja inoperant que elimina la rotació en les millors hores per al comerç, i a posar la gestió de les escoles bressol, que tothom diu que funcionaven tan bé, en mans d’una estructura municipal tan estressada que corre el perill d’empitjorar el que teníem.

Al nostre entendre, hi una distància massa gran entre les paraules i els fets. En la vida d’una administració quatre anys poden ser pocs per a segons què, però qui la dirigeix ha de tenir clar on vol anar i començar a posar els fonaments i vetllar que, dia a dia, s’avanci cap als objectius. Se’n diu liderar.

Per això Junts per Cerdanyola hi tornem. Per fer que es creï activitat econòmica i ocupació -la millor política social-, i per ser econòmicament viables com a Ajuntament. Perquè la majoria ens reconeguem en les polítiques que es facin. Perquè tothom qui ho necessiti tingui una nova oportunitat, i per poder viure dignament i cívicament a la nostra ciutat, amb seguretat i salut. Per enfortir la nostra identitat com a poble i que rutlli tot allò que ens fa ciutat.

Per fer poble i per fer ciutat amb tota la força. Vosaltres direu.

Article publicat al TOT Cerdanyola