La idea de JUNTS va arribar a Cerdanyola ja fa gairebé dos anys, quan es va proposar fer una candidatura diferent a les municipals, per tal que la nostra ciutat i la seva gent fossin el centre de qualsevol acció política. S’hi va convidar un bon munt de persones procedents d’espais ideològics diversos que posaven el progrés de Cerdanyola per davant de tot. La iniciativa es va dur a terme tan al marge de partits com es va poder, però no s’hauria pogut fer sense el suport i l’empenta de la gent del PDCAT local.

Es van fer un programa i unes primàries oberts a tota la ciutadania, amb una notable participació, i ens vam presentar a les eleccions municipals. Malauradament, el resultat no va ser el que esperàvem. Però no ens hem pas rendit. Hem continuat i continuarem treballant per Cerdanyola amb aquell esperit.

Un esperit que ara retrobem a JUNTS, que ja no és una marca electoral, sinó un partit polític que es troba en ple procés congressual per decidir com s’articula i, en definitiva, com ha de ser.

És per això que us convidem a inscriure-us-hi, perquè vosaltres, que ens heu fet costat tot aquest temps, també hi pugueu tenir veu i, sobretot, vot, tant al país, com a la nostra ciutat.

Si voleu més informació o ja us hi heu decidit, només cal que seguiu aquest enllaç fins a www.junts.cat.

Us hi esperem!