Aquest dijous va tenir lloc una nova edició del Sopar de Dones actives, que cada any organitza Junts per Cerdanyola amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Més d’una seixantena de dones es van trobar al restaurant Casa Andreu amb la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra.

La presidenta local de Junts, Àngels Guimerà, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a l’acte i es va mostrar orgullosa de la nombrosa assistència que fa que sempre s’hagi de posar el cartell de complet.

Per la seva banda, Anna Erra va defensar els avenços que han anat aconseguint les dones en matèria de drets i va afirmar que “continuarem lluitant i treballant, perquè encara hi ha moltes situacions que s’han de supera”, i va citar la violència masclista, la dificultat per accedir a determinats llocs de treball, la igualtat d’oportunitats… “i fer front als missatges de de l’extrema dreta que voldrien fer passes enrere.

La presidenta va advocar per la pedagogia i l’educació perquè els joves entenguin que cal treballar i luitar per la igualtat.

Com també és habitual, durant l’acte es va homenatjar la tasca professional d’una cerdanyolenca, en aquest cas, la mestra Isabel Conill.