Junts per Cerdanyola ens sumem a les reivindicacions que ha fet públiques l’associació Cerdanyola Comerç i Serveis, bona part de les quals ja hem defensat en diverses ocasions.

Creiem que el govern ha d’avaluar seriosament la quinzena de propostes que fa l’associació, però és imprescindible fer-ho en col·laboració directa amb els representants dels sectors afectats: Cerdanyola Comerç, Cerdanyola Empresarial, el Gremi d’Hostaleria i les associacions de paradistes dels mercats municipals. Tot ells han de poder proposar i ajudar a avaluar quines mesures s’han d’implementar i en quin moment.

Entenem, com ha defensat el mateix alcalde, que la millor manera de saber els danys que aquesta crisi sanitària provocarà en el teixit econòmic local és esperar que acabi l’Estat d’Alarma. Però hi ha accions que reclamen immediatesa, i és per això que ara és imprescindible convocar amb urgència una primera trobada amb els sectors esmentats i els grups de l’oposició per analitzar quines són les emergències ara i preparar el camí per a les mesures de les properes setmanes i mesos.

Més informació:

https://juntspercerdanyola.cat/junts-proposa-crear-una-comissio-per-la-reactivacio-economica-local/
https://juntspercerdanyola.cat/primer-ple-de-la-pandemia/